Aspecte del terç inferior facial

ASPECTE DEL TERÇ INFERIOR FACIAL

Els odontòlegs d’avui dia, estan capacitats per efectuar canvis en l’estètica bucofacial realitzant tractaments mitjançant infiltracions d’àcid hialurònic en el terç inferior facial.

Els tractaments estètics amb àcid hialurònic són un complement del tractament dental, ja sigui ortodòncia, blanquejament o restauracions estètiques.

Quins tractaments es poden realitzar a la consulta?

  • Troneres dentals: Es tracta de petits triangles negres que apareixen entre les dents del sector anterior al haver hagut una recessió de la geniva degut a causes periodontal, normalment, es perd la papil.la dental.
  • Línies de marioneta: són aquells plecs que apareixen des de la comissura de la boca i s’estenen a la barbeta.
  • Arrugues peribucals: se’n diuen de totes les línies d’expressió al voltant del llavi superior e inferior, que apareixen degut a la pèrdua d’hidratació, per l’acció repetida de la musculatura orbicular i depressor de l’angle labial amb el pas del temps.
  • Plecs nasolabials: són aquells que transcorren des de les aletes del nas fins a la zona del llavi superior.
  • Hidratació de llavis: hi ha persones que pateixen molta sensibilitat al fred o a productes cosmètics, o simplement els tenen “secs”. L’aplicació d’ àcid hialurònic millora les sensacions i comoditat vital en aquest aspecte pels pacients. Cal renovar les aplicacions aproximadament 1 cop l’ any.
  • Volum de llavis: L’anatomia del llavi superior normalment tendeix a seguir unes línies més fines que l’inferior, fins i tot es pot observar desarmonia entre el costat esquerre i dret d’un mateix llavi. Amb l’aplicació d’àcid hialurònic es poden disminuir aquestes asimetries resultant en una harmonia intralabial e interlabial (es a dir, somriure + equilibrat/maco).