Avís legal

AVÍS LEGAL

Clinica Baiden, l’informa que les planes ubicades al domini www.baiden.info són propietat d’aquesta clinica professional, amb domicili a Barcelona, C/ Bailèn 212, esc B entresol 3ª.

CONDICIONS D´ÚS I EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT

Clinica Baiden, no assumeix cap responsabilitat en relació al material inclòs a aquestes planes. Aquest material:

• No ofereix necessàriament informació exhaustiva, completa, exacta o actualitzada.
• Pot contindré, en alguns casos, enllaços a planes externes sobre les que no es té cap control i respecte de quines declina qualsevol responsabilitat.

Tanmateix, Clinica Baiden, no es responsabilitza de possibles danys que poguessin causar a l’usuari un ús incorrecte, erroni o indegut dels serveis i continguts d’aquesta Web per part seva.

Clinica Baiden, es reserva el dret de modificar, sense previ avís, la estructura de la seva Web, tant en la forma com en els continguts, fins i tot donar de baixa la seva edició sense necessitat de notificar amb antelació aquesta circumstància als usuaris.

Aquestes clàusules no tenen per objecte limitar la responsabilitat de Clinica Baiden, de manera contrària al que disposa la normativa aplicable, ni excloure la seva responsabilitat als casos que, d’acord a l’esmentada normativa, no pugui excloure’s.

DRETS DE PROPIETAT INTEL.LECTUAL O INDUSTRIAL

Clinica Baiden, és titular dels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial sobre la plana Web, el seu disseny gràfic i els seus continguts, llevat que s’indiqui titularitat diferent.

No està permesa la reproducció, ni total ni parcial, la distribució, comercialització o transformació d’aquesta plana sense la prèvia autorització escrita de Clinica Baiden.

L’Usuari reconeix que la informació a la que pot accedir mitjançant la Web està protegida per drets de propietat intel·lectual, industrial o d’un altre caire i que qualsevol utilització de la mateixa vulnerant o infringint aquests drets, serà castigada d’acord a la legislació vigent.

ACTIVITATS DE COMUNICACIÓ

Les comunicacions de Clinica Baiden, als seus pacients, es realitzen mitjançant correu ordinari, per via telefònica o per via electrònica, en aquest últim cas, es respectaria en tot moment la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Clinica Baiden, està compromès amb el respecte a les dades personals dels usuaris i per això compleix el que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Les dades facilitades a formularis o links de la Web són voluntàries i només s’utilitzaran per contestar qüestions o suggeriments sol·licitats pels usuaris.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació a l’adreça a dalt indicada o mitjançant l’adreça de correu electrònic a clinica@baiden.info.