Blanquejament ambulatori

Protocol per Blanquejament ambulatori.

Les plaquetes s´han d´usar un mínim de 3 hores cada dia amb el producte blanquejador. Habitualment es col·loquen a la nit.

Abans de posar-se les plaquetes és necessari raspallar-se les dents un cop amb la pasta de profilaxi proporcionada a la clínica. En cas de dubte consulteu amb la clínica.

El tractament dura, inicialment, tres setmanes. Si abans de les tres setmanes ja té el color desitjat truqueu a la Clínica i demaneu visita. En cas que, a les tres setmanes, el blanquejament vagi evolucionant però encara no es tingui el color desitjat, la visita de revisió servirà per valorar el canvi de color existent en aquell moment i fer una aproximació del temps que cal seguir usant les plaquetes amb el producte blanquejador.

Durant el temps de tractament no es pot fumar o, almenys, reduir al màxim el seu consum. Sobretot el tabac de liar, està totalment prohibit, i a les primeres hores després de retirar les plaquetes.

Cal seguir una “dieta blanca” durant el temps de tractament, ja que, alguns aliments i begudes contenen substàncies que aprofiten que els porus de les dents estan oberts i fan ineficaç el producte blanquejant. És prohibit: vi negre, carns vermelles, vegetals vermells o morats, salses de tomàquet, cafè, te, carxofes, remolatxa, cireres, mores, granada, xocolata, cacao, tinta calamar, colorants alimentaris,…

Mentre les dents es van blanquejant, el tractament segueix encara que duri més de tres setmanes.

Si durant el tractament apareix sensibilitat important, cal trucar a la clínica i se li explicarà quin és el protocol a seguir.