Corones ceràmiques al sector anterior

Amb corones de recobriment complert, sense metall. Es pot retaurar el somriure amb tècniques que combinen feines de clínica i de laboratori. Són tractements que, ben realitzats, tenen llarga durabilitat amb un manteniment gairebé nul al llarg dels anys. Els nous materials dels que anem disposant en odontologia ho  fan possible. En aquest cas, el Disilicat de Liti.

Aquestes tècniques minimitzen el gran inconvenient de les tècniques mínimament invasives, fetes amb resines, que tenen uns requeriments de manteniment alts amb el pas del temps (envelleixen).

Corones ceramiques al sector anteriorCorones ceramiques al sector anteriorCorones ceramiques al sector anteriorCorones ceramiques al sector anteriorCorones ceramiques al sector anteriorCorones ceramiques al sector anteriorCorones ceramiques al sector anterior01.CoronesCeramiquesSectorAnterior0801.CoronesCeramiquesSectorAnterior0901.CoronesCeramiquesSectorAnterior1001.CoronesCeramiquesSectorAnterior1101.CoronesCeramiquesSectorAnterior1201.CoronesCeramiquesSectorAnterior1301.CoronesCeramiquesSectorAnterior14