Pròtesi removible «sobredentadura» inferior amb implants

Els pacients edèntuls que tenen dificultat per suportar la dentadura tenen la alternativa de fixació en els implants. Segons el cas, es col.loquen dos o tres implants a la mandibula i els implants ajuden a tenir el suport, estabilitat i retenció que tota dentadura ha de tenir per funcionar gairebé com les dents naturals.

Sobre els implants es col.loquen uns anclatges especials, «ròtules», que actuen com a clips per a la retenció de la pròtesi.

Les dentadures, a més de la funció masticatoria, ajuden a donar suport als teixits de la cara evitant  l’aspecte envellit de les persones edèntules.

Pròtesi removible "obredentadura" inferior amb implantsPròtesi removible "obredentadura" inferior amb implantsPròtesi removible "obredentadura" inferior amb implantsPròtesi removible "obredentadura" inferior amb implantsPròtesi removible "obredentadura" inferior amb implantsPròtesi removible "obredentadura" inferior amb implantsPròtesi removible "obredentadura" inferior amb implantsPròtesi removible "obredentadura" inferior amb implants