Tancament de diastemes anteriors amb composite

Continuació del cas de la Gingivectomia. Després d’aconseguir l’exposició dental natural, el proper pas és tancar els espais negres si el pacient no vol tenir l’aspecte de somriure «infantil» que provoquen aquests espais.
La tècnica menys invasiva per excel.lència en aquests casos són els «composites directes». Materials que mimetitzen el color amb la dent natural i passen gairebé inadvertits.
Al cobrir parcialment la dent natural ,cal fer revisions anuals per a comprovar la estabilitat del tractament, tot i que les posibles reparacions són senzilles, el correcte diagnòstic del cas minimitza els problemes més habituals, com la fractura de la restauració. En aquest cas, es va fabricar una placa de protecció nocturna per evitar que el bruxisme sobrecarregues mecanicaments les restauracions directes de composite.

Tancament de diastemes anteriors amb compositeTancament de diastemes anteriors amb compositeTancament de diastemes anteriors amb compositeTancament de diastemes anteriors amb compositeTancament de diastemes anteriors amb compositeTancament de diastemes anteriors amb compositeTancament de diastemes anteriors amb compositeTancament de diastemes anteriors amb compositeTancament de diastemes anteriors amb composite